Азис модифицира Свети Валентин в тридневен празник по цигански за Божинови. Докато гостуваше на дружката си в Италия, тотално развали режима на домакините си.

Освен да обикалят бутици и фризьори, двамата с Николета организираха незабравими празници за Валери!

Първо задушаващ свети Валентин с много романтика, сърца и шоколад в Града на Жулиета! Азис със сигурност не е пропуснал празникът да се комбиниран с българския Трифон Зарезан!

След това, дойде ред на честване на този, който ''плаща музиката''. Вместо сладък сън, от който няма да натрупат спомени, палавото трио отбелязва и рождения ден на футболиста.

На този специален ден за първи път ще присъства сладураната на Николета и Валери. Малката Никол ''честити'' на тати рождения ден, като с помощта на мама ''пусна'' съобщение във Фейсбук: ''Никол: Така като ме гледате на тази снимка, освен, че ви изглеждам супер сладка, усещате ли и колко съм развълнувана…така е, защото най-прекрасният баща на света има рожден ден…''Честит рожден ден, тате…бъди жив и здрав…знам, че ще започнеш да вкарваш голове за всяко мое ново зъбче…с мама много те обичаме!''



Ако му останат сили на Валери след гостуването на Азис, който му подари потресаваща песен, нека пожеланието на Никол се сбъдне в повече от 100%. Защото, ако тате вкарва гол само за всяко зъбче, скоро ще отидат за постоянно при баба в Пловдив, пише kliuki.bg.