След една година, преминала под знака на успешните експерименти и колаборации, Sanny Alexa продължава да работи в същия дух.

През 2013 възнамерява да е още по-смела в музикалните си проекти и те да звучат много танцувално и завладяващо, издаде тя пред BLife.

"Искам да съм луда. Все пак съм Sanny и Александра и двете като се съберат става страшно - карат се, но аз ги разтървавам", шегува се певицата относно вътрешното си състояние.

В тази връзка признава, че смята да е много луда и в песните си, защото иска да са динамични. Първоначално правела планове за романтична балада, но нещата бързо се променили, особено след като предишнтие й две предложения пожънаха огромен успех.

"Непрекъснато се превъплъщавам, не мога да стоя на едно място и да съм еднообразна. Скучно ми е на мен самата. Ето примерно днес бях кафява и току-що се направих руса", обясни Sanny пред BLife.

Що се отнася до новите й песни, не може да се ангажира с конкретен период, в който да ги очакваме. Определно обаче ще са много интересни, защото ще са в колаборация с нейни колеги. Следващото нещо, което е запланувала, е в комбинация с един от най-яките рапъри в България. Кой е той, предстои да разберем.

"Няма да съм сама - не обичам да съм сама в музиката. Обичам да съм сама в личен план - хубаво ми е. Иначе на мъжете им е интересно с мен, защото един път съм мила и любвеобилна, след това съм много лоша и дива, което ги устройва", поясни Александра.