Фолк певицата Мария взе категоричното решение да сведе участията си до минимум и оттук нататък да пее само срещу яки хонорари. Веднъж облегнала се на мощния финансов гръб на годеника си Християн Гущеров изпълнителката заяви убедено, че няма смисъл повече да си дере гласните струни по всякакви концерти, за да свърже двата края.

''Свърши се вече, няма го онова глупавото момиче, което пееше на хората за без пари и разсипваше здравето си в името на публиката, за да пълни сметките на измислени шефове. Оттук нататък, който иска да ме гледа – 8 000 лева е минималната такса за участие и нито стотинка надолу'' – коментира певицата пред хора от музикалния бизнес.

Последното й решение обаче предизвика пореден скандал в офисите на Пайнер Мюзик, защото на художествения ръководител инж. Митко Димитров тази идея съвсем не се харесва. Припомняме, че преди около месец двамата имаха сериозен разговор по този повод в къщата на Мария, който приключи с учтива покана към него да си тръгва докато е време, пише skandalno.net.

Освен това, в плановете на Мария за живота й в близко бъдеще, съвсем не влизат певчески кариери. Само преди два дни тя заяви по телевизията, че е напълно готова да забременее от любимия си Християн, стига Господ да пожелае. Още повече, че и малката й дъщеричка Марая умирала от щастие само при мисълта, че ще си има малко братче, което да прегръща и целува.