Наско от “Страх” и гласовитият Ники Манолов разиграха комедия в компанията на Хали Бери и Ума Търман. Шоуто пред публика се случи съвсем непреднамерено и с импровизации на парти в столичен бар.

Наско Михайлов и Ники Манолов се озоваха на сцената като участници в една от игрите, по повод афтърпартито за премиерата на американската комедия Movie 43 - „Пълен Т’Шак”.

Наско артистично се включи в ролята на сценарист, а Ники бе в ролята на актьора изпълнител, заедно със симпатична дама от публиката. Оплетеният сценарий за планински спасител на Наско определено отказа Ники да го разиграва докрай. Но затова пък певецът показа в какво го бива най-много и изпълни акапелно свое ново парче.

Всеки от присъстващите държеше в ръце подарена картонена маска на звездите от филма – Хали Бери, Хю Джакман, Ума Търман и др.

На афтърпартито за американската комедия „Пълен Т’шак” имаше и още предизвикателства на сцена, като играта „Бързи свалки” за най-експресно обяснение в любов чрез еротичен танц, а наградите бяха парфюми и DVD-та.

Кино фен, който бе запазил билета си от премиерната прожекция на „Пълен Т’шак”, спечели СПА уикенд.

Сред останалите гости на забавното парти бяха режисьорът на българската гангстерска комедия „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” Жоро Костов, Лили от Big Brother, Елица от предаването „На кафе”, ексцентричната лекоатлетка Мерлин Арно и др.

Вижте фотогалерия:

Афтърпарти за премиерата на ''Пълен Т'Шак''