Помните ли чаровната актриса от “Кръгът на Доусън”? Вече няма и помен от онова свежо, усмихнато лице.

След развода си с Том Круз, Кейти Холмс се опитва отчаяно да си върне кариерата. За жалост, красивата актриса изглежда ужасно изтощена и отчаяна.

Благодарение на популярния си (вече бивш) съпруг, Кейти спря да се снима активно в киното и посвети едни от най-хубавите си години на Том и отглеждането на дъщеричката им Сури.

Бракът, обаче, бе съсипан от постоянните пътувания на актьора и обсебващата му религия, която се опитваше да наложи и на Кейти.

Актрисата не успя да издържи на тормоза и тихомълком подаде молба за развод, като предварителните й срещи с адвокати дадоха почти моментален резултат.

Разводът на звездата е една от тайнствените и бързо приключени съдебни “битки” в Холивуд. Дори се смята, че не е имало реална битка - Кейти разполагала с толкова компромати за Том Круз и сциентологията, че се стигнало до бързо споразумение.

За нещастие, след като буквално се отърва от Круз, Холмс удря на камък с актьорските си проекти. Постановката, в която играеше на Бродуей претърпя пълно фиаско. Слаб зрителски интерес и убийствените думи на критиката го свалиха преждевременно.

Кейти още не може да се отърси от разочарованието, пишат от kliuki.ws. Тя често може да бъде видяна без грим и облечена в небрежни дрехи по улиците на Ню Йорк. По всичко личи, че актрисата иска да води отново нормален живот, но засега среща само трудности.