Старлетката Луиза Григорова изглежда обезоръжаващо както по парфюм и в каталог за бански, така и в одеждите на камериерка.

В това ще се убедят зрителите през март, когато по TV7 ще стартира историческата сага „Дървото на живота”.

Сюжетът проследява развитието на богатото семейство Вълчеви от периода след Освобождението до наши дни, а бившата моделка на „Ивет фешън” препасва престилката на прислужницата им Яна.

В тиражираните промокадри към поредицата, продуцирана от Dream Team, героинята й разширява периметъра си на действие и от педантичното сервиране на шербет се прехвърля към мачкане на грозде в двора на аристократичната къща.

По всичко личи, че темпераментът й е огнен и пали фитилите на мъжките фантазии.

Домът на Вълчеви всъщност е декор, изграден върху 2000 кв. м площ, в павилион до столичната зала „Фестивална”. Четири спални, кухня, баня и антре колкото киносалон е изпипал до последния буржоазен детайл сценографът Паоло Фаенци.

Сериозен процент от мебелите са преотстъпени от антиквари, а приборите за хранене на фамилията идват от Италия.

„Това е било типично за богатите българи навремето. Те са набавяли обзавеждането си от чужбина, предимно от Франция, но и от Англия и Австрия”, казва Фаенци, чийто  постоянен адрес от години е в София.

Стените красят репродукции на картини, дадени от галериста Румен Манов. Непосредствено до къщата се шири възстановка на Видинската капия, по която  трамбоват гостите на града и до днес.

Фаенци я гради по снимки от XIX в., на които ясно се вижда, че търговците са излагали стоката си на земята, затова и чаршията в сериала ще бъде лишена от сергии.