В откровено интервю за електронното списание Woman.bg, поп изпълнителката и водеща на ''Close up'' по The Voice Сантра заяви, че плеймейтката Николета Лозанова и половинката й Валери Божинов са оставили у нея много приятно впечатление с държанието си, по време на снимките за предаването й.

На въпрос кой от гостите й я е изненадал най-много, Сантра отговаря:

"Случвало ми се е да ме изненадат приятно. Последният е Диан Соло от Deep Zone. Не го познавах като такъв човек, изглеждаше ми по-студен, а се оказа много топъл и отворен човек. Но иначе наистина почти всеки. Николета Лозанова също ме изненада. Мислех си, че е много надута кифла. Имах предразсъдъци към нея, защото тя самата е давала такъв вид. В момента, в който се запознах с нея установих, че е супер мило, супер добро и абсолютно нормално момиче. От Валери Божинов също бях много изненадана. Те бяха абсолютно земни хора, които се държат много прилично и много готино и не са лишени от всякакви човешки положителни качества. Два дена обсъждахме това предаване и имах възможността да я опозная."

*Валери и Николета

Според певицата общото между успелите хора е, ''че всичките имат желание да правят това, което правят. Всички са склонни да се борят. Защото има много хора, които искат нещо, но всъщност не е така, защото не са склонни да платят цената за него''.