Певецът Крум от няколко месеца не е изпълнител на Ара Мюзик.

В началото на ноември миналата година от музикалната компания потвърдиха, че договорните им отношения са преустановени и пожелаха успех на изпълнителя в по-нататъшната му кариера, пише signal.bg.

"Юни месец аз уведомих моя бивш продуцент, че искам да прекратим договора си. Този договор изтичаше октомври месец миналата година. По клауза трябваше да подам 3-месечно предизвестие, ако не искам той да бъде автоматично преподписан. Общо взето така. Взех си решението, подадох си документите, прегърнахме се и си пожелахме успех" - разказва певецът.

Крум не влезе в детайли какви точно са били взаимоотношенията му с бившия вече продуцент и какво го е подтикнало да не поднови договора си с музикалната компания, но обясни:

"Аз не съм някой, който ще вдига врява, уважавам хората, с които имам професионални отношения и не бих ги злепоставил. Ясно е, че не ми е било добре и за това съм си тръгнал. Това се е усещало последната година и половина".

Певецът не издаде дали в момента преговаря с някоя продуцентска компания или ще бъде самопродуциращ се изпълнител, загатна само: "Как ще продължа продуцирането си засега ще го оставя на въображението на почитателите".