Две бременни красавици ще се борят рамо до рамо в Нощта на сексбомбите, която ще се състои на 30-ти януари в столично заведение.

Това са половинката на Благо Георгиев Христина и любимата на Захари Бахаров Диана Алексиева. Те са номинирани в категорията Най-секси двойка, където се конкурират още с Андреа и Кубрат, победителят от ББ Лестер и Радис, Дарко Тасевски и наскоро родилата му съпруга Ромина Андонова.

Вече са ясни и сексбомбите, които се борят за отличието на годината - това са Златка Блек, Андреа, Мария, Алисия и Миленита от сериала "Под прикритие", пишат от dir.bg.

В категорията Най-секси Мис са новата Мисис Русия Антония Петрова, актуалната плеймейтка Силвия Бахати, актуалната Мис България Габриела Василева, актуалната Мисис България Йордана Димитрова и Венета Харизанова, която зае трето място на международен конкурс.

В класацията за Най-секси блондинки се открояват певицата Пламена, новата на Багата Гентиана, съпругата на Коцето Надя, Весела Тотева и екс певицата на Дийп Зоун Йоанна.

Най-секси спортистки са Антоанета Стефанова - шах, Александра Жекова - сноуборд, Елица Василева - волейбол, Мерелин Арно - лека атлетика, Екатерина Атанасова - джаги.

В категорията Най-секси модел се борят: Ирена Милянкова, Дарина Гиздова, Ели Рашева, Луиза Григорова, Ралица Любенова.

Македонката Цеце, тризначките Вяра, Надежда, Любов, Златка Блек, Никол Станкулова и Мариана Попова се борят за Най-секси реалити звезда.

В категорията Най-секси брюнетка са: Сани Алекса, Лили от Биг Брадър, половинката на Люси Дяковска Камелия, Джена, Славея Сиракова.

Най-секси бизнес-дами са: Нуша Петрова, Ани Палашева, Виолета Драганова, Цветелина Николова, Искра Стефанова.

Най-секси водещи са: половинката на Крум Мая, Нели Атанасова, Яна Грудева, Виктория Петрова, Алекс Сърчаджиева.