Неустоимата звезда на поп фолка Камелия, хвърли светлина върху натрапчивите слухове за раздяла с компанията – майка „Пайнер мюзик”.

От няколко седмици насам в пространството се твърди, че изтичащият й договор с продуцентите няма да бъде подновен и ще трябва да се бори сама с несгодите на живота, пише skandalno.net.

Като основна причина за това, в очите на обществото бяха хвърлени доста причини, сред които смели пререкания с ръководството и отказ за спазване на определените в контракта правила за етично поведение.

Преди всичко, шефът инж. Митко Димитров препоръчал на Ками да си понамали силиконовите гърди, защото така изглежда много предизвикателна и малко трябва да се посвие. Певицата обаче явно не взела сериозно заплахата и отказала да прави каквито и да е корекции.

Оказа се, че в горните твърдения няма нищо вярно и Камелия сама ги отрече напълно в последното си интервю.

„Не знам какви са тези глупости и кой ги измисля. Никой не ме е карал да си смалявам силиконовите гърди, а още по – малко инж. Димитров. Няма да се разделяме, та ние работим заедно повече от шестнадесет години и то успешно. Допускам, че е напълно възможно да има промяна в условията, но всичко все някога се променя. И ние не сме същите” – коментира изпълнителката.

За да разсее напълно нелепите слухове Камелия обясни, че в нейната професия всичко е индивидуално. Нямало строго определена схема, защото един път може да струва две, но другия път двеста.

Продуцентите помагат дотолкова, че да те тикат напред и доста по–рядко дават и по малко пари.