Красивата, 20-годишната актриса Селена Гомес показва своя стил на обличане в новия брой на списание Nylon.

Звездата на „Дисни" краси и двете корици на изданието (задна и предна). Брюнетката, която е най-известна с връзката си с тийн-идола Джъстин Бийбър, (с когото обаче, вече се раздели) носи спортни дрехи на марката Adidas, на която е рекламно лице.

Ето и няколко акцента от интервюто с мис Гомес:

За папараците:

"Мисля, че папараците не се интересуват много от мен, защото аз съм доста скучна в ежедневието си."

За новия си филм „Промяна в плана":

"Прослушването ми за този филм, беше първото от години (след като години наред тя се снима в сериала „Магьосниците от Уейвърли плейс"). Определено смятах, че първата ми роля за големия екран, трябва да бъде много точна. Бях доста нервна, а режисьорът Хармони Корин се възползва от това и ми каза: "Ти живееш в балон със въздух и аз ще вземе част от този въздух, ако ми се довериш." Той ми показа как се държи цигара, аз изобщо не знаех!"

За Джъстин Бийбър (интервюто е взимано преди раздялата им:

"Обичаме да се забавляваме заедно. В края на краищата, любовта е нещо толкова нормално! Просто защото двамата живеем различен начин на живот не означава, че не вярваме в това, което пише в приказките за любовта."

За своята най-добра приятелка Тейлър Суифт:

"И двете имаме сходен живот и кариера. Но ние никога не си говорим с нея за работа или шоубизнес. Тя просто е мой приятел, който ме подкрепя и на който мога да се доверя. Щастлива съм, че я имам."