search icon
search icon

Пак забъркаха Бориса с Ники Михайлов

Моделката и футболистът имаха афера преди години и зложелатели продължават да спрягат имената им

Бориса Тютюнджиева се запали от клюките, които припомнят, че е имала връзка с футболиста Ники Михайлов. Според слуховете, красавицата разказвала на всеослушание, че наследникът на Боби Михайлов не спирал да изневерява на половинките си, защото такъв бил нравът му.

''Хайде ако обичате не ми свързвайте името с никой друг освен с приятеля ми!!!!! То дъвкахте тия изкривени статии ту за един футболист, ту за друг, не се уморихте. . . Обаче хората не са никак глупави. Много добре се ориентират из морето от помия!!! И за разочарование на всички дребни душички, които постоянно ми приписват интриги с цел съсипване на връзката ми, ще кажа: По-влюбени сме от всякога!", избухна Бориса в социалната мрежа.

Красавицата има сериозна връзка от няколко години. Приятелят й не е известен в светските среди, тъй като предпочита да стои настрана от публичното пространство. Самата Бориса обаче е категорична, че е намерила човека, с когото се чувства добре в личен план и не й е приятно да забъркват името й в скандали със знайни и незнайни футболисти, пише lifestyle.bg.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари