Палавата исландка Асдис Ран, която от година живее за постоянно в България, напусна страната ни, разбра Lifestyle.bg.

Вчера следобед тя събра куфарите, каза "Чао" на приятелите си и отлетя за Лондон.

Следващата дестинация е Исландия. Бившата съпруга на футболиста Гардар Гунлаугсон се прибира в родината си.

За радост или не, липсата и от България няма да е постоянна, а само за няколко седмици. Ледената кралица ще "погостува" на роднините си и ще си почине от натоварената си бизнес програма у нас.

Напоследък Асдис Ран беше подложена на нападки, че си търси нов спонсор в България.

Тя дори призна, че е самотна, но не скри високите си изисквания.  В интервю призна, че си пада по мъже с атлетични тела, които да я глезят със скъпи подаръци и да се отнасят с нея като истинска кралица.

Преди време красавицата бе забелязана с бизнесмена д-р Хасан Херех на откриването на бутика на „Емпорио Армани". Светските клюкари веднага предположиха, че блондинката е успяла да го оплете в мрежите си. Истината обаче се оказа друга - Асдис обича да заблуждава медиите, като се появява с различни мачовци по светските партита.

За да привлече вниманието към себе си, исландката даже се сгоди във Facebook за бившата жена на футболиста Йордан Тодоров - Елена Боева. Ран не крие, че се кефи и на женските ласки.

„Имам известен опит в тази сфера. Аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени. Въпреки моето прозвище Ледена кралица аз съм твърде вулканична под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи," разкри преди време сексбомбата./Lifestyle.bg