search icon
search icon

Ирена Милянкова се показа на парти

Нашумялата актриса повече от месец не излизаше от баровската къща в Горна Баня, след като съпругът й Росен Чолов беше арестуван за сводничество и още се намира в ареста

Най-после се престраши да подаде носа от дома си моделката Ирена Милянкова.

Нашумялата от сериала “Под прикритие” актриса повече от месец не излизаше от баровската къща в Горна Баня, след като съпругът й Росен Чолов беше арестуван за сводничество и още се намира в ареста.

Милянкова изненадващо се появи на купона по случай 18 години от създаването на “Визаж”. Все пак тя направи всичко възможно да остане незабелязана.

Пристигна в късните часове на нощта и след като си каза няколко думи с Жени Калканджиева, се скри в отделно сепаре заедно с няколко моделки на агенцията. Тези, които успяха да я видят обаче, коментираха, че за този месец се е променила драстично. Била по-слаба и от преди и почти не говорела.

Освен това покрай случващото се в семейството й, била пропушила. И то здраво, по време на престоя си на купона палела цигара от цигара.

Все пак към края на празненството, когато повечето хора си били тръгнали, тя се отпуснала малко и дори потанцувала на няколко хаус парчета, пише blitz.bg.

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ПАРТИТО ВИЖТЕ ТУК:

Модна агенция ''Визаж'' навърши пълнолетие с щур купон

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари