Тризначките Вяра, Надежда и Любов за пореден път спечелиха симпатиите на обществото след като заявиха в свое интервю, че ще се омъжат само и  единствено, ако си намерят други тризнаци.

При положение, че не извадят късмет да открият себеподобни от мъжки род нямало да вдигат сватба и щели да си останат стари моми до края, а това хич нямало да им пречи.

„Защото ние сме сигурни, че ще имаме обожатели дори да станем бабички по на 60 години. Но една сватба е сериозно нещо във финансово отношение, а при нас всичко е по три. Никой в България не ти прави отстъпки за количества, така че и за това трябва да се мисли. То покрай телевизионните си участия натрупахме достатъчно пари, но такова събитие трябва да се плаща от родителите”, разкриха намеренията си звездните участнички в „Биг Брадър”.

Единствено Надежда донякъде си позволи да опонира на семейния съвет, като доста тактично загатна, че в момента изпитва чувства към друг участник в брадърите, но така и не пожела да уточни кой е той, пише skandalno.net

Тя допълни, че ако въпросният мъж й предложи сватба, навярно ще се съгласи, въпреки настроенията на Вяра и Любов.