Мариана, как изкарахте Нова година със семейството ти?

Мариана: Беше прекрасно, бяхме с приятели на заведение. Веселихме се до 6 сутринта. За първи път от 14 години насам реших да не работя на Нова година.

Имаш нов дует с Орлин Горанов. Разкажи ми малко повече за песента?

Мариана: Новата песен е на испански, типичната салса. Това е стилът. Типичната кубинска салса, която е доста разпространена в Куба и по-малко в България. Песента се казва  ''Tu mi estrella'', означава ''Ти си моята звезда''. Интересното около това парче е, че го записахме преди няколко месеца с Орлин Горанов, но решихме сега да зарадваме феновете. Интересен експеримент за нас, тъй като общите ни песни са баладични, но да кажем, че тази е нещо като наследство на ''Lejos'', нашия испански хит. Най-сладкото около тази песен е, че на 14-ти февруари ще представим българския текст, който е мой. Песента на български се казва ''На мен ми стига любовта''. Тя ще е специален подарък за феновете за 14-ти февруари.

Ще снимате ли видео клип към нея?

Мариана: Дай Боже да се затопли ще снимаме. Защото песента е доста гореща, емоционална и според мен снимките трябва да са на морето. Затова трябва да изчакаме малко.

Какво ли не се каза и изписа за отношенията ви с Ханес...

Мариана: Вече няма такова нещо, защото обявих по телевизията официално, че през юни ще се оженим. Обявих, че всичко е наред и приключихме с всичките тези слухове. Показах и пръстена, който и в момента е на ръката ми. Така че да спрем с тези клюки. Взех лично решение, че е време да се произнеса по въпроса. Недейте да ги четете повече тези неща!!! С Ханес сме си Ок, ще се оженим, всички могат да видят какво се случва на сватбата, в момента я организираме. Добрите новини са една след друга в моят свят! И няма място за клюки и за простотии!

Какво ти остана като спомен от Vip Borother?

Мариана: След всичките тези месеци ми останаха само хубавите спомени. На всички Съквартиранти пожелавам здраве и много успешна година. Останаха ми хубавите емоции от къщата. И както стана популярна крилата фраза на Олин Павлов: ''Това беше просто една игра, в която участвахме!''.

Твоята прекрасна дъщеря ще има ли скоро братче или сестриче?

Мариана: За това трябва да попитаме Господ, Щъркела или, който там ги праща децата. Ако питаш чисто за преценките на майката и бащата - в момента изчакваме. Имаме доста силна година, която предстои, изпълнена с много работа и положителни емоции. Ако през това време се случи братче, нямаме нищо против. Но аз предпочитам да поработя тази година, а какво ще се случи предстои да разберем! Животът е шарен и нямам категоричен отговор на въпроса ти.

Източник: bliasak.bg