В преговори за връщане на екран е влязла „отчаяната съпруга" Вихра с Нова телевизия.

Веднага след като научила за трансфера на омразния си бивш мъж и работодател Иван, който заедно с Андрей и всичките лица на „Станция Нова" се прехвърли в TV7, зарязаната жена на Опосума е влязла в разговори да се връща в телевизията.

Бившата водеща на „Споделено с..." по TV7, която беше свалена от ефира заради нисък рейтинг и в момента е без работа, е съгласна на всичко, само и само да се качи отново на екран. В желанието си да скъса връзките с Иван, тя сама си тръгна от предаването „Отчаяни съпруги" по „Нова", тъй като то беше продукция на Опосумите, а там, ще не ще, се засичаше с новата жена на мъжа си Ирина.

Сега обаче, след като телевизията остана без абсолютно никакви лица, тъй като всички се прехвърлиха към TV7, връщането на Вихра би било полезно и за осиротелия ефир на медията. В нея остава и Нана, единствената, която не последва Иван и Андрей и се отцепи от колектива.

В момента преговорите с Вихра вървят към съвместно предаване на двете отколешни приятелки. Тъй като по „Нова" през уикенда развлекателната програма е сведена до минимум, вероятността Нана и Вихра да бъдат събрани в съвместен проект, не е никак малка.

Бившата жена на Иван ще приеме всяко предложение, защото, откакто не работи никъде и разчита само на издръжката след развода, луксозният живот, на който беше свикнала вече е само хубав спомен.