Луиза Григорова посрещна Новата година по-самотна от всякога.

Моделката и звезда актриса от „Стъклен дом" се раздели с последното си гадже - Стефан, син на актьора Иван Иванов. Влюбеният мъж дори си беше татуирал на гърба името й.

"Нямам връзка, в момента съм сама. Не сме заедно със Стефан. Разминахме се... даже не знам какво се случи. Ние сме много близки, много се обичаме, така просто се случи", призна Луиза пред списание Love Style. Красавицата е на мнение, че сега й трябват спокойствие и тишина. Затова се е отдала изцяло на домашния уют. Григорова е категорична, че няма нов мъж в живота й и компенсира самотата си с новия си домашен любимец.

"Купих си котка - британска синя късокосместа, кръстила съм я на героинята ми от "Маркиза дьо Сад" - Ан Проспер дьо Ломе. Казвам й Ан или Ан Проспер. Страшна сладурана е, скоро ще направи три месеца. Адски съм влюбена в нея", емоционално сподели за домашния си любимец актрисата, пишат от lifestyle.bg.

Луиза призна, че откакто е без Стефан и с коте под ръка, почти не излиза от дома си. "Предпочитам да се прибера при нея и да си я гушкам. Като си останах сама вкъщи, реших, че ми е много празно. Сега с котето сме си много близки приятелки", шегува се Григорова.

Според запознати причината за раздялата й със Стефан, който преди това се радваше на прелестите на Радина Кърджилова, са неговите родители. Актьорът Иван Иванов непрекъснато говорел на сина си, че хубавелката не е достойна за снаха. За да не създава напрежение вкъщи, той отбил любимата си и почти не говорил за нея пред семейството му, виждали се по-рядко. В крайна сметка се стигнало до раздяла.

Романсът им продължи само няколко месеца, като преди това щерката на модната шефка Ивета Григорова излизаше с колегата си Явор Бахаров. Според слуховете къдравият актьор още страда по бившата си и затова някои прогнозират, че може отново да се съберат, тъй като са си лика прилика. Двамата официално скъсаха миналата пролет, като преди това имаха още няколко кратки раздели.