Водещата Нана остава в Нова тв. 

За разлика от продуцентите Иван и Андрей, които скочиха в конкурентната TV7, предаването "Съдебен спор", което досега бе част от "Междинна станция", ще продължи да се излъчва в уикенд програмата на Нова.

Така от пресотдела на медията тушираха слуховете, че водещата спира да работи и се оттегля по здравословни причини.

Явно Нана е решила да се раздели с доскорошните си продуценти и сега всяка неделя от 11:00 ч. тя ще разиграва битки в съдебната зала и ще среща с различни житейски истории и крайно противоположни позиции.

Първият за тази година епизод ще отбележи изключително важен юбилей – тази неделя, 13 януари, ще бъде излъчено 100-то издание в ефира на Нова ТВ.

„Сто епизода са не само показателни за успеха на формата, но едновременно с това са и голяма отговорност. Ще продължим да даваме всичко от себе си, за да оправдаем това зрителско доверие”, коментира главният редактор Жоро Игнатов.

Юбилейният стотен епизод ще ни срещне и с две нови лица, които ще виждаме в съдебната зала през новата година. Това са двамата нови съдии в лицето на Иван Сотиров и Ирена Александрова.

Първият има зад гърба си 30-годишен юридически опит и е бил началник на отдел „Приемна” в Президентството по времето на д-р Жельо Желев. Ирена Александрова е държавен нотариус и районен съдия във Видин с 21-годишен опит. Именно те двамата ще взимат финалните решения и ще помагат на зрителите да определят своята позиция в спора.

Първото за тази година издание на „Съдебен спор” ще изправи една срещу друга майка и дъщеря от Велинград.

По време на репортажа мъжът, с когото дъщерята живее на семейни начала, се нахвърля с юмруци върху главния редактор Жоро Игнатов и оператора на предаването.

Резултатът е счупена камера и леки телесни повреди, нанесени на екипа на предаването. Веднага след случилото се извършителят е задържан от полицията за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

Какво се случва по време на инцидента и как завършва съдебният спор, ще стане ясно тази неделя в „Съдебен спор”, от 11:00 ч. по Нова ТВ.