Димитър Рачков и Мария Игнатова се събират със Зуека и приятелката му Ани Вичева на купон за Нова година. Четиримата ще се забавляват заедно във Велинград.

Рачков ще посрещне празника като Жоро Бекъма, а Васил Василев-Зуека ще бъде отец Прецакий. Двамата актьори всъщност са на работа навръх Нова година.

По време на партито те ще влизат в образите на някои от най-популярните си герои. През това време двете дами ще се забавляват сами и ще чакат половинките им да приключат с ангажимента си, за да се включат в купона. Майката на Мария и синът й Виктор също ще бъдат част от компанията.

Още от вчера актьорите започнаха с шумното отбелязване на предстоящите празници, като се включиха в коледното парти на “Господари на ефира”. Днес Кремена Халваджиян ги събира отново на тържество на “Пълна лудница” заедно с Александра Раева и половинката й диджей Дончо.

На Бъдни вечер и Коледа по традиция всеки ще празнува в семейна обстановка. Мария и Рачков ще бъдат заедно с 6-годишните си синове Виктор и Димитър, които са приятели. С приготвянето на гозбите ще се заеме Мария, която доста успешно се справя в кухнята. Тези дни, докато готвела няколко манджи едновременно, опарила ръката си, но не е сериозно.

Рачков не пипа печката, а като истински традиционалист чака да му поднесат.
У тях ще пристигне и Дядо Коледа, за да донесе подаръците на двете хлапета. Малчуганите са си поръчали играчки със Спайдърмен.

Тъй като на Нова година ще работят, Димитър Рачков и Зуека ще си вземат почивка през февруари. Заедно с половинките си ще изберат някое топло място. Вероятно с тях ще бъдат Кремена и Маги Халваджиян.

През януари Рачков ще се снима във филм, затова цялата компания ще трябва да го изчака.