"Не водя война с Николета, нито пък й подражавам на прическата, както се твърди", заяви фолк певицата Алисия, която беше гост в рубриката "Вашият събеседник".

В последната й песен "На кръгъл час" изобщо не ставало дума за заклетата й врагиня Николета.

"Не съм виновна, че тя се вижда в песента", категорична е звездата, пише lifestyle.bg.

"Нямам никакви отношения с нея. Не е търсен ефект, просто темата е нова. И понеже стана хит, вече съм сигурна, че не сгреших, а кой по какъв начин се опитва да се закачи, си е негов проблем.", каза майката на Валери Божинов-Младши.

Според певицата песента се харесва, защото е модерна:

"Парчето стана тотален хит, защото има модерен бийт и тематика, каквато досега в поп фолка не е третирана, някак си e различно", призна Алисия.

За двете й поредни връзки с футболисти поясни, че "просто така се е получило" в живота й.

"Ако бях библиотекарка, може би щях да съм с някой професор, а не с футболисти", смята тя. 

"Имам си силни и слаби страни. Например, чувствам се силна в работата си, защото знам какво искам и как да го постигна; чувствам се силна като майка, защото зная как да възпитам детето си".

Според нея нормалното развитие на една връзка е сватбата, а тя самата държи на семейството, на ценностите и традициите.

Що се отнася обаче до евентуален брак с гаджето й Ники Михайлов, тя е убедена, че двамата с него са щастливи заедно така, а ако решат да се съберат официално, всички ще научат.

"По принцип, когато двама популярни души се съберат, тръгват слухове, че ще се женят. Като се оженят пък, се мълви, че ще се развеждат".

*Ники и Алисия

По повод обидата й, отправена й от Николета, която я нарече "треторазрядна певица", Алисия отвърна:

"Всеки има право на лично мнение. Заедно с продуцентите ми от "Ара мюзик" направихме много през тези години - албуми, безброй хитове и вдеоклипове, колаборация с известни чужди певци, интервюта за световни медии... Дай Боже всекиму такава кариера, пък нека я наричат треторазрядна", скромно заяви певицата.

"В крайна сметка всеки има право на своето мнение, не мога да съдя хората, всеки преценява какво да каже и да направи."

Между екс половинката й Валери Божинов и синът им нямало достатъчна комуникация, твърди Ася. А за сина си е категорична, че спортът е на първо място за него. Момченцето дори имало футболна врата в стаята си:

"Практикуваме, сменяме се на врата", разказва майката.

"За една година шутовете му станаха по-силни и точни. Бих се радвала да стане футболист", издаде желанието си фолкаджийката.

За връзката си с Ники Михайлов тя разказа, че се е появил в живота й, когато най-много имала нужда от подкрепа след раздялата си с Валери Божинов.

"Бях наранена, нещата се случиха от само себе си. С Николай говорехме много дълго по телефона, разбрах, че сме на едно мнение по много въпроси. И всичко стана сякаш на шега", спомня си тя.

За клюките, че Ники й изневерява, тя бе лаконична:

"Явно го интригувам по някакъв начин, затова е с мен, а не с друга", коментира тя, като подчерта, че в крайна сметка двамата не са женени. "Винаги обаче, когато някой иска да намери под вола теле, винаги ще си намери", иронизира клюката тя.

Фолк фурията призна, че през отиващата си 2012 година е боледувала много - както от настинки, така и от тежко заболяване, което не стигнало до медиите. Това бе и причината певицата да си пожелае през новата година здраве - за да постига целите си. "А каквото дойде отгоре, ще го приема с отворени обятия", завърши интервюто си Алисия.