Миранда и Орландо вече живеят разделени, твърди популярното списание "In Touch", цитирано от www.kp.ru.

Таблоидите твърдят, че двойката е на кръстопът и още размишлява върху това - дали да има развод или сдобряване, след което животът им заедно да започне отначало. Блум и Кер станаха семейство през 2010 година и имат син, който през януари ще стане на две годинки.

Слуховете, че в звездното семейство нещо скърца, тръгнаха преди няколко месеца. Нечии зорки очи забелязаха, че Миранда не носи венчалната си халка. После се понесоха и други клюки. Докато Орландо беше на снимките на новия си филм “Зулу” в Южна Африка, Миранда се отдаде на светски забавления. Засякоха я на рождения ден на Леонардо Ди Каприо в нощен клуб в Ню Йорк. Нищо осъдително! Само че сред цяла тълпа гости Леонардо неизвестно защо обръщал специално внимание именно на Миранда! Ако това е било случайно - какво да кажем за последвалите папарашки известия, че Миранда и Леонардо продължават да се виждат често в различни ресторанти, наистина - с по още някой приятел за компания?

Дали това наистина е причината за разрива и всъщност има ли такъв разрив? Майката на Орландо е обявила пред светски репортери, че всичко това са злонамерени клюки и че отношенията в семейството на сина й са прекрасни, пишат от kliuki.bg. В момента според семейната информация Миранда и Орландо били заедно на почивка.