search icon
search icon

Алисия и Николета правят цирк нарочно!

„Треторазрядна кариера”, „жена без кариера” и кой колко ниско е паднал...Ежедневно виждаме в медиите подобни нападки от страна на Алисия и Николета

„Треторазрядна кариера”, „жена без кариера” и кой колко ниско е паднал...

Ежедневно виждаме в медиите подобни нападки от страна на Алисия и Николета. Оказва се, че всичко това е пълен фалш и опит за пиар, пише hotarena.net.

А най-голямото доказателство е последната песен на Алисия „На кръгъл час”, пише hotarena.net.

Парчето предизвика вълна от коментари и война между фенове на плеймейтката и певицата. Двете „футболни съпруги” си размениха ужасни реплики във Фейсбук, като Николета дори размаха кирливите ризи на Ники Михайлов пред носа на Алисия, подразнена, че парчето е посветено на нея.

Докато се заяждаше с врагинята си, Лозанова неколкократно пускаше линкове към „На кръгъл час”, цитираше строфи от новата песен, уж за да захапе Алисия.

А всъщност никой не се замисли каква услуга прави на певицата и колко оборотно стана новото й парче.

Истината е, че целият този цирк е предварително уговорен между тях. Двете не само нямат нищо една срещу друга, ами и са приятелки.

Алисия и Николета подклаждат враждата помежду си, за да поддържат интереса на публиката.

Този пиар ход е и много печеливш, защото Алисия през ден е на участия с един от най-високите хонорари, а Лозанова е най-търсеното рекламно лице. Хитро, а?

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари