Певицата Мария подлудила своя годеник Християн Гущеров с желанието си да получи уникален подарък за Коледа и Нова година.

В един момент човекът се видял в чудо от претенциите й, защото тя категорично отказвала предложените пръстени, скъпи дрехи и почивка на екзотични места. В крайна сметка тя обявила, че иска да стане собственик на някакъв ретро автомобил, с който да събира погледите в точка.

След като Християн се съгласил да изпълни желанието й, тя си избрала да купи добре познатата в миналото ''Рено 14". Трудността обаче идвала от това, че леката кола трябвало да бъде с ретро дизайн, но в същото време да притежава всички модерни екстри и подобрения по отношение на сигурността.

За да е сигурна в качеството, Мария се свързала директно с производителите във Франция и в дълго писмо подробно описала какво иска. Също така в посланието си отбелязала, че още от дете е харесала най - много точно този модел и сега има възможност да осъществи една от мечтите си - да го притежава. На всичкото отгоре този модел на ''Рено" бил истинска рядкост, защото се произвеждал само от 1976 до 1983 година, пише lifestyle.bg.

Само след седмица, французите отговорили на фолк певицата Мария, че ще има своята кола - мечта. На външен вид щяла да бъде досущ като допотопния модел 14, но под капака щял да мърка двигателят на новото ''Клио". Колата щяла да е снабдена с въздушни възглавници, електрически стъкла и огледала, модерни спирачки, климатроник и други екстри.