Поп-фолк певицата Мария засне специална фотосесия с фотографа на звездите Костадин Кръстев-Коко.

Поводът за нея е, че през отминаващата 2012 г. се навършват 13-години от подписването на договора между изпълнителката и музикалната й компания, пише .

Ето какво сподели самата тя в своя Фейсбук профил:

"Много ми е приятно да ви представя първия кадър от фотосесията, която заснехме с Коко по случай изненадата, която ви подготвяме за 13-тата ми година във фирма "Пайнер", дано да ви хареса :) Благодарна съм на Кирил Чалъков и Фифи за страхотната визия, на Коко и Пламен за страхотните идеи"

По-интересното обаче е, че поп фолк певицата е избрала да се издокара за някои от фотосите с ексцентрично палто за... 2997 евро!

*Мария (Снимки: Костадин Кръстев- Коко)

Дрехата е на един от най-любимите й дизайнери - германеца Philipp Plein, като е с естествен косъм. За красотата на Мария буквално са паднали няколко лисичи кожи!

*Philipp Plein

Припомняме, че преди време еколози погнаха "Мис България 2009" Антония Петрова заради любовта й към животинските кожи. Миската разбуни духовете именно с фотосесия с палта и шапки с косъм в социалната мрежа Фейсбук, а за изказването си, че ''обича животните, а още повече обича да го носи'', дори получи ''Златен скункс''.

Интересно дали и Мария ще попадне под нападките на защитниците на животните. Напоследък фолк певицата залита към дългокосместите дрехи и аксесоари. Повече вижте :