Фолк певецът Азис спира да пее и смята да влезе в манастир.

Скандално известния крал на поп фолка изненадващо реши да скъса със светския живот.

Близки до изпълнителя коментират, че певецът се решил на тази стъпка, покрай истерията с края на света и наближаването на коледните празници. Той се надявал да се пречисти духовно и да посрещне новата година зареден с положителни емоции.

„Според него това ще му помогне да постигне още по-големи успехи и да го зареди с нови творчески сили“, коментират от обкръжението на певеца. Според близки на Азис, той вече е огледал няколко манастира, но останал потресен от обстановката и условията на живот.

След първоначалния шок изпълнителят обаче решил да се пробва. „Ще страдам много, но така ще изкупя греховете си. Със сигурност ще изляза от там по-силен“, самонавивал се изпълнителя.

Освен всичко друго Азис искал да влезе в манастир и за да си почине от агресивни фенове, които го преследват непрекъснато. Той обаче се притеснявал как монасите ще приемат скандалната му слава, а също и от слуховете, че някой от тях не са твърде праведни.

Приятели на певеца обаче го съветват да се оттегли само за известно време, а не да се замонашва. Други са на мнение, че може да си почине и на друго място като Барбадос или Доминикана, например, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.