Ирена Милянкова се появи на премиерата на първия епизод на третия сезон на "Под прикритие" в добро настроение и с нова прическа.

За начинаеща тя се справи много добре с ролята си и сега става ясно защо са първите коментари след новината за ареста на мъжа й.

В лентата тя изигра изтерзана мутреса и изглеждаше много истинска. В интервюта, когато Съни беше особено актуална, Ирена отричаше героинята да е неин прототип.

Във втория сезон килър я ликвидира минути преди да даде показания в съда срещу Джаро.

Иначе Ирена е на модния подиум повече от 10 години. Работила е зад граница - в Испания, Италия, Германия, Щатите, Гърция и Тайван.

Тя винаги е била посочвана за пример като успешен модел и в същото време супермама. За своите 25 години има вече четири деца и е известна с това, че кърми всички възможно най-дълго напук на характерните за манекенките предразсъдъци.

Голямата си дъщеря, Мелани-Роуз, ражда, когато е едва на 15 години. Скоро на бял свят се появяват Уилям, Натали-Роуз и най-малкият Филип-Себастиян. Ирен учеше кино- и телевизионна режисура в Нов български университет.

Родената в Разград манекенка е открита за света на модата на 12 години, когато е забелязана от хора на модна агенция "Визаж".

За мъжа си и това, че е станала майка само на 15, е споделяла това:

"Винаги съм твърдяла, че без подкрепата на роднините ми и съпруга ми нямаше да се справя. Съпругът ми отскоро е президент на Федерацията по ръгби, а запознанството ни датира от много години благодарение на общи познати".

За ролята на Съни в "Под прикритие" пък казва следното:

"На кастинга ме изпрати моят букер от агенция "Визаж", тъй като моделите биват канени освен на кастинги за ревюта и кампании често и за различни филмови продукции.

Тази практика е изключително разпространена най-вече в чужбина. В Холивуд има красноречиви примери за актриси или актьори, стартирали кариерите си на модния подиум - Чарлийз Терон, Мила Йовович, Каре Отис и други." Майка й е учителка по български език, баща й - елтехник, а дядо й, вуйчо й и вуйна й са известни художници в арт средите.