София Вергара и годеникът й Ник Лоеб планират да станат родители на бебе, родено от сурогатна майка.

Близки до двойката източници разкрили пред сп. "Нешънъл Инкуайър", че Ник не искал София да изгуби красивата си фигура и затова двамата планират да станат родители чрез сурогатна майка. 40-годишната актриса и 37-годишният й годеник вече два пъти ходили на консултации при специалисти по репродуктивна медицина в Лос Анджелис.

"Ник иска бебе от София, но не желае тя да загуби прекрасните си форми. Освен това не иска да я отклонява от печеленето на пари. София е гореща жена и е много харесвана не само в Северна Америка, но и в Латинска Америка. Тя има няколко големи договора и планирани фотосесии за Дайет Пепси, Кмарт и Кавър Гърл", разкри запознат източник.

Годеникът на Вергара установил пълен контрол върху живота й и уволнил зад гърба й членове на нейния персонал. Освен това той притискал актрисата да прави съмнителни инвестиции и я отдалечавал от нейни близки приятели.

"Той уволни любимата домашна помощница на София преди няколко седмици. Освен това предупреди членовете на обкръжението й, че мениджърът й също е на път да бъде уволнен, защото иска тя да участва в повече филми и да се отдалечи от телевизията", разказа близкият до актрисата източник.

"Тя не разбира до каква степен Ник опитва да контролира кариерата и финансите й. Той третира София повече като машина за пари, отколкото като бъдеща съпруга. А тя е толкова обичаща, доверчива жена, че не би и помислила, че Ник я използва заради богатството й. Някои от приятелите й считат, че тя е на път да направи най-голямата грешка в живота си. Но Ник има някаква нездрава, странна власт над нея", допълва източникът.