ТВ водещият Къци Вапцаров сподели в предаването „Карбовски Директно”, че не таи лоши чувства към бившата си Съквартирантка Златка Димитрова.

„Желая й успех в живота”, заяви Къци и сподели дали наистина се е притеснявал от нея. „Физически не ме е било страх от нея. Изчаках я да мине и тя вече не е част от моя живот.”

Вапцаров заяви, че с Багата са си останали приятели, а моментът с пиянството на ММА боеца в Къщата е бил сериозно преекспониран. „Ситуацията не беше толкова сериозна, колкото беше оприличена”, заяви Къци Вапцаров. ТВ водещият призна, че макар да е способен да стане звяр, ако бъде сериозно предизвикан, до ден-днешен той никога не се е бил сериозно с някой друг.

Къци Вапцаров, който продължава да твърди, че прякора, който Фънки му даде – Къцамун, му харесва много, е категоричен, че не съжалява, че влезе в Къщата на VIP Brother. „Заслужаваше си, защото показахме много неща. Видя се една драма, между човек, който не иска да бъде агресивен и озлоблението на останалите”, обясни Къци, пише bliasak.bg.

Той е категоричен, че най-голямата му награда е това, че е срещнал много хора, които са го поздравили за представянето му.

След интервюто на Къци, с Мартин Карбовски се свърза Златка Димитрова, която беше категорична, че поведението на Вапцаров е било неистинско.