Утре вечер в „Революция Z” по bTV Ани, Боби и Фипо ще се изправят пред ново предизвикателство – конкурс на радио Z-ROCK за авторска песен.

А това е голямо изпитание… особено след като Тино не е склонен да се помири с Боби. Макар и без своя текстописец, музикантите започват да планират победата в състезанието на рок радиото на България. Боби ще се види принуден да влезе в ролята на поет, но дали ще получи одобрението на Ани и Фипо?

В училището ще тръгнат слухове за новата ученичка Мира –  и по-точно за това какъв скандал е наложил преместването й. В типичния за нея арогантен стил, Мира не само ще потвърди клюките, но ще даде и пикантни подробности. Дали обаче Савов ще свърже преместването на проблемната ученичка в неговия клас с плана за собственото си отстраняване от училището?

Учителите ще подготвят подобаващо изпращане на напускаща колежка. Разгорещената атмосфера и залитанията към Маринова ще приключат с високо градусен „дуел” между Цеков и Савов. Кой ще бъде победител на сутринта и какви трофеи ще бъдат спечелени?

Докато Боби въвежда нови правила и йерархия в групата, Тино ще намери други съмишленици. Първоначално ще изглежда, че се сработват, но дали бившият лидер ще се примири с ролята на „втора китара”? Дали няма да разпознае диктаторския си подход като голяма грешка и да направи опит за извинение?

В училището се провеждат часове по полова култура, които провокират колкото въпроси и хвалби, толкова и проблеми. Мира ще нападне жестоко Ани, но чашата ще прелее на друго място. В дома на рокаджийката ще избухне поредния скандал с алкохолен привкус.

Междувременно Мира ще започне опасна игра със Савов, дори ще си позволи да поставя условия. Амбициозното момиче ще си извоюва лично отношение, но  докога ли ще продължи толеранса на преподавателя по физика?

Ще стане ясно, че Боби е наследил подхода си към жените от своя баща. За съжаление Ани ще разбере този факт по трудния начин. Интимната близост на младата двойка ще бъде прекъсната от неочакван изблик на чувства, страх и несподелени тайни.