Веднага след излизането си от VIP Brother Никол Станкулова сподели верни ли са слуховете за нея и Ники Николов и как приема пиянската изцепка на Багата.

- Изненадана  ли си, че излизаш 4-та?
- Да, изненадана съм. Мислех, че ще изляза първа от всички хора, които останахме на финала. Мислех, че ще изляза 5-та всъщност! И съм изненадана, че Багата излезе преди мен.

- Беше ли шок това, че той излезе първи тази вечер и всъщност не победи?
- Никой не очакваше от нас, че така ще стане. Да!

- Минути преди финала, какво усещане имаше за това кой ще спечели?
- Мислех, че ще спечели Орлин.

- А ако победител бе Къци, известен още като Къцамун?
- Ако беше Къцамун, също щях да се радвам. Щях да се радвам ако бе всеки един от тях. Орлин и Фънки заслужаваха най-много. Може би Фънки ми е по-симпатичен и много го заобичах.  Имам в предвид – много ми е симпатичен и Орлин, притежава всички качества, които трябва да има един мъж, но Фънки е такава душица и толкова ни забавляваше през тези месеци, че ми стана любимец.

- През тези 2 месеца – кой беше най-трудният за теб момент?
- Най-трудните моменти дойдоха накрая – последната 1 седмица, когато знаех, че остават броени дни до финала и си изгубих търпението. Иначе нямах много трудни моменти.

- А кой беше човекът, който най-много те дразнеше в Къщата? Всъщност ние не те видяхме да избухваш нито веднъж, а в един от лайфовете Маги Желязкова те описа като много темпераментна и дори избухлива.
- Казвала съм малко по-остри думи, но честно казано никой не ме засегна с нищо. Никой с нищо не ме обиди и смятам, че това е причината, поради която не съм избухнала. Иначе съм си такъв характер, че няма да си замълча, ако някой ме ядоса. Ситуацията в Къщата беше такава, че емоции почти нямаше – не знам отвън как е изглеждало?

- О, зрителите видяхме много емоции и страсти в Къщата!
- Вътре всичко беше спокойно и никой не ме е ядосал.

- Мислиш ли, че си била критикувана от зрителите навън за нещо конкретно и че въобще си търпяла критика?
- Не, нямам идея. Не съм се замисляла над този въпрос, нямам идея.

- Майка ти каза, че ти си с чуплива коса, която първо старателно изправяш, след което правиш на букли специално заради Ангел, защото той много те харесвал така. Вярно ли е?
-  Не, аз си се харесвам така (смее се). Въпросът е, че всяко едно от момичетата си поддържаше косата по някакъв начин в Къщата, а те се закачиха за моите къдрици (смее се), но аз не виждам нищо лошо в това.

- Вътре в Къщата ти сподели, че в балната си вечер си отишла в ресторанта с машата под ръка, защото валяло дъжд и си се страхувала да не ти паднат къдриците.
-  Да, имах такава случка (смее се).

- Относно критиката, ще ти кажа, че нещата, за които те критикуваха навън бе това, че си била под контрола на майка ти, която е много властна. Така ли е всъщност и ти чувстваш ли се потискана?
- Не, не, изобщо. Явно така изглежда отстрани, но никой няма контрол над мен. Казвам го категорично, с ръка на сърцето.

- Освен семейството ти в момента в публиката и Ангел е тук...
- Къде е?

- Беше седнал между майка ти и баща ти.
- Аз не го видях. Не, това беше неговият приятел.

- Така ли, а защо той не е тук? Имаш ли някаква представа?
- Той има много работа, а и не е добре да се показва много по телевизията, това е. За това си има други съображения, така че тази вечер не е тук. Приятелите му са тук, той не е, поради тези съображения.

- Да те върна в онази вечер, когато Багата се напи – уплаши ли се?
- Не, изобщо не се уплаших.

- Изглеждаше доста страшно пиян ММА боец да те дърпа, да иска да влезе при теб в банята, да не те оставя да спиш...
- Така ли е изглеждало? Багата е страхотен. На него му се е събрало много напрежение. На всеки му се случва да пийне и не нападна само мен. Честно ви казвам. Беше ни подкарал, който свари – закачаше се, без никакви лоши намерения.

- Това, което видяхме е, че той прояви огромен интерес към теб, викаше постоянно „Николче, ела тук”, искаше да ляга при теб... и също към Орлин, на който се закани, че ще го прави женски гълъб.
-  По-скоро беше забавно. Не е било нищо страшно и наистина не съм усетила нещо подобно от негова страна. Смятам, че много си обича приятелката и не иска да създава никакви неприятности. Човек като се напие. не мисли обикновено, а и на нас много ни се насъбра там.

- Вярно ли е, че си имала преди време сериозна връзка с грък, били сте пред годеж, но сте се разделили, защото той те е хванал в изневяра?
- Не познавам нито един грък (смее се). Не само, че не съм имала нито едно гадже грък, но нито един грък не познавам, така че това са глупости!

- В тази връзка как би коментирала любовната авантюра, която ви преписаха с Ники Николов? Вярно ли е, че сте имали по-близки отношения?
- Той се яви на детектор на лъжата в ефир, като му зададоха въпроса: „Целувал ли си се с Никол и имал ли си интимни отношения с нея”, той каза не, излезе истина, за да докажем ние двамата на целия свят, че това са манипулации.

*Любина и Благой Иванов-Багата

Източник: bliasak.bg; Снимки: Bulphoto