Сестрата на Джордж Клуни - Аделия Зайдлър, разказва пред задокеански медии истината за сексуалната ориентация на знаменития си брат.

От нейните думи става ясно защо Клуни досега не се е оженил, въпреки че вече прехвърля петдесетте.Клуни не е гей, а само заклет ерген!

Въпреки че Клуни през целия си живот се е срещал с едни от най-красивите жени на света (актрисите Рене Зелуегър, Кели Престън, Джулия Робърт, моделите Синди Кроуфорд и Елизабет Каналис, а в момента е отново с модел – Стейси Кейблър), та въпреки това той отхвърля институцията на брака, пишат от kliuki.bg.

Според Аделия този факт не означава, че брат й е гей. Сексуалната му ориентация е традиционна, той никога не е имал връзки с мъже! Причината Джордж Клуни да не иска да се жени дори за чаровната Стейси е съвсем прозаична. Актьорът поставя на първо място в живота си кариерата и е убеден, че семейният живот може да й навреди.

52-годишната Аделия разкрива все пак, че в младите си години Джордж Клуни все пак се е оженил, при това тайно от майка си и сестра си. Това се случило през 1993 година и двете жени го научили едва когато бракът приключил. Той бил толкова кратък, че не оказал никакво влияние върху живота на Клуни. Веднага щом се обвързал  актьорът осъзнал в какъв капан е попаднал и си дал сметка, че такъв живот не е за него.

Макар братът на Аделия да е състоятелен и прочут човек, самата тя има съвсем обикновен живот. Мисис Зайдлър обитава обикновена къщичка в градчето Аугуста, Кентъки, и кара стар автомобил. Битието й на майка с двама сина е скромно и лишено от звезден блясък.