Изглежда, че плеймейтката Николета Лозанова има нов пример за подражание. И това не е някоя холивудска знаменитост, а родна звезда - фолк певицата Андреа.

Припомняме, че двете бяха близки дружки преди Ни Ло да оплете в мрежите си футболиста Валери Божинов, но към днешна дата не поддържат приятелски взаимоотношения.

Изглежда обаче, че Николета отчаяно се бори за вниманието на старата си дружка, защото не спира да я имитира. Копира дрехите, аксесоарите, че дори и позите и стайлинга й по време на снимки. ().

Изглежда, че двете не могат да разделят и приятелството на фолк певеца Азис и се надпреварват да показват коя е по-близка с костинбродския славей. Наскоро и двете снимаха клип с него. Андреа засне дуета си ''Пробвай се'' с Азис, а Ни Ло пък стана главна героиня в новото видео на певеца към песента ''Ти за мен си само секс'' (където фенове на Андреа отново откриха прилики с визия на Андреа от фотосесията й към песента ''Предай се'' с Борис Солтарийски).

Въпреки всичко изписано и казано по въпроса, Ни Ло не спира да копира бившата си приятелка. За последно тя я провокира, избирайки за клубна вечер рокля, с която вече сме виждали певицата и то не къде да е, а в национален ефир. Николета блесна с модното изкушение от Dolce & Gabbana в известен фолк клуб в столицата, където участие имаше певицата Галена. Издокарана с роклята на цветя с панделка на врата и ръкави до под лактите, брюнетката изимитира дори популярен гаф на певицата - да държи микрофона наобратно. Андреа пък избра скъпата дрешка (може да се намери на цена от 995 евро) в края на септември, за участието си като гост-водещ в ''Лигата на необикновените'' в ''Шоуто на Слави''. Дори прическите на двете дами от съответните събития са идентични...

Е, коя изглежда по-добре? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

*Андреа с роклята на Dolce & Gabbana в ''Шоуто на Слави''

*Николета избра роклята на Dolce & Gabbana за парти в столицата

*Dolce & Gabbana printed shiftdress