Мики Рурк ще дойде да снима екшън догодина в София. Звездата от „Девет седмици и 1/2", „Ангелско сърце", „Кечистът" ще е у нас за снимките на „Непобедимите 3".

За снимките на „Непобедимите 3" със сигурност идва Никълъс Кейдж , ще дойде и Мики Рурк, защото Сталоун иска да обнови състава на филма, пише „Телеграф".

До скоро се твърдеше обаче, че 59-годишната звезда, която в първата част се превъплъти в образа на Тул, няма да застане пред камерите на филма отново, тъй като предложеният му хонорар е недостатъчен.

В момента се обмисля още кои знаменитости ще се снимат в екшъна. Тези дни в Холивуд се появи информация, че Кейдж няма да се появи в него, но Варод твърди друго.

Конкретно за този филм договор не е подписан с Никълъс и участието му не може да се обяви официално.

Същото важи и за Камерън Диас. За това пък Джет Ли и Джейсън Стейтъм изглеждат почти сигурни за третата част на екшъна, която отново ще се снима у нас.

Според първоначални сведения действието на екшъна в „Непобедимите 3" ще се развива отново в нашия регион, което в случая означава Източна Европа, Близкия изток, Северна Африка.

Сега Америка ще е заплашена от ядрен удар, който екстремисти искат да нанесат, те са скрили радиоактивно оръжие в региона, а Непобедимите трябва да го открият и обезвредят.

В момента в „Ню Бояна" се изграждат още 8 нови павилиона по последна дума на техниката. Сред тях ще е и студио рекордьор по площ от 4000 квадратни метра, каквото няма в нашата част на света.

След това се предвижда в Бояна да израсне и огромен комплекс за телевизионни продукции с уникални технически възможности.

Подобен се строи само в Холивуд. С тези инвестиции ще се снимат най-качествените игрални филми и тв продукции.