Близки на Мариана Попова обявиха, че певицата щяла да се премести в Италия и да живее далеч от погледите на сънародниците си.

Причината била, че след като Ханес се появил по телевизията и й дал пръстен от 2000 евро, всички неомъжени златотърсачки решили да се пробват да й отмъкнат мъжа, за да бъдат и те поглезени като нея, пише skandalno.net.

Мариана била ревнива и решила да си опазва човека от хищните български жени, като избягат заедно в Италия. Още по-близки до певицата обаче казаха, че в твърденията и слуховете няма никаква логика. Ханес от години живее в България и никой не го е откраднал. Двамата са си устроили добро местенце за живеене в София, отглеждат и две кучета, заедно с дъщеря си Мария-Магдалена и най-важното бизнесът им е тук.

Ханес има фирма за внос и износ на маркови вина, както и дава съвети за много изискани приеми към кое ястие какво вино върви. Мариана му помага и в същото време пее. Тя така обича кариерата си и мечтае да я развива, че в никакъв случай не би я зарязала и не би хукнала към Италия, където трябва да се затвори в замъка под наем. Освен това двамата планират сватбата си през лятото на българското море. Ханес наистина е симпатяга, но изглежда яко влюбен в половинката си и едва ли ще се даде да бъде откраднат.