69% от анкетираните във Фейсбук определиха Къци за най-големият интригант в къщата.

Това доведе до срив в психиката на дежурната “жертва” на съквартирантите.

В изповедалнята нароченият за интригант описа ситуацията като “тежка”, но обеща да издържи до края.

"Стана ми обиден начина, по който може да се манипулира една ситуация, каза още шоуменът. Напълно тенденциозно бе търсено изостряне на отношенията между мен и останалите хора в къщата", обвини сценаристите на шоуто  Къци.

Не мога да отговоря дали държанието към мен има основание в поведението ми, твърди най-ненавиждания в къщата квартирант, пише БЛИЦ.

Той отново пробва да се сближи с някои от съквартирантите, които смята за съчувстващи му. На прицел му падна Никол, която трябваше да изслуша обясненията му за казаните по адрес на Багата реплики.

Къци обясни и на най-големия си критикар Фънки, че иска да пие чай с него след формата. През това време всички останали се чудеха дали пак няма да остане в къщата след гласуването в понеделник.

Златка пък се похвали, че е надушила Къци с нейното шесто чувство и оттогава не може да го понася.

Накрая Къци пипна Люси в 2 часа след полунощ и отново изпя арията си “Невинен съм, не съм искал да те обидя”.

Люси пробва да му обясни защо се получават недоразуменията между него и останалите с аргумента “Много сме различни с тебе”. Дали шоуменът разбра това или не, остана тайна.

Неговата активност наведе съквартирантите на мисълта, че може да получи инфаркт, Фънки даже предложи да му измери кръвното.

Вместо това накрая Камелия отиде при Люси и Къци, за да разбере на къде вървят нещата. Накрая всичко завърши с нещо като шведска тройка - целувки, разменени между двете дами и Къци.