Владо Карамазов вече се вижда като татко.

Актьорът публикува цяла фотосесия на племенника си Калоян в социалната мрежа. От кадрите личи, че звездата на Народния театър вече е готов да се справя с предизвикателствата на бащинството.

Владо има подход към децата – освен на собствения си племенник, той е любимец и на Алена, дъщерята на Юлиан Вергов, и на Максим – сина на Захари Бахаров.

Сега покрай Калоян актьорът преговори още веднъж наученото в общуването с малчуганите. Според запознати със семейните дела Карамазов дори е кръстник на детето на брат си Иван.

Само преди дни гръмна новината, че актьорът се е сгодил за гаджето си Мария Радославова.

Двамата се запознали в предаване за леководолази и тогава прехвърчават първите искри на любовта. Двойката вдигна адреналина си това лято, като се гмурка на Сейшелските острови.

Екскурзиите до екзотични места са голяма страст за актьора. Неслучайно той няколко сезона бе водещ на риалити формата „Сървайвър”.

Освен по гмуркането Владо е запален фен и на високите скорости. Обожава да се метне на мотора си и да отпраши в неизвестна посока:

"Много пъти съм се разочаровал от плановете си, затова живея ден за ден и не планирам абсолютно нищо". Идеята за семейство и деца не го плаши. "Ако ще се случи, ще се случи въпреки мен, въпреки всичко", призна преди време Владо пред bTV.