Забавление, забавление, но този път и Коцето прекали с чашките. Фолк певецът се появил пиян като кирка на партито по случай Хелоуин. Свидетели разказват, че Коцето едва си стоял на краката и сериозно притеснил гостите в заведението.

Някои от тях дори се уплашили да не получи алкохолно натравяне от изпитите бутилки.

По всичко изглежда, че певецът доста добре си е прекарал по време на купона, по случай Хелоуин. Заедно с колегата си Стефан Илчев Коцето посрещна ''Вси светии'' с шумно парти. След като ударил няколко чашки да смаже гласните си струни, певецът тотално решил, че ще сменя и жанра и ще доказва вокалните си възможности, въпреки опитите на Илчев да го предпази от тотална излагация.

За целта, заедно със Стефан Илчев изпълнителят реши да изпълни емблематичната песен на Лили Иванова ''Ветрове''. Ще оставим на вас да прецените как двамата ''таланти'' са се справили със задачата, но според мнозина е по-добре само Лили да си я пее, пишат от megalife.bg, цитира kliuki.bg.

След неуспешен опит да го разубеди  да не става за смях Илчев дал тон и двамата изпели парчето освиркани от публиката. Друг е въпросът, че според присъстващите са си устроили своеобразна гавра с Лили Иванова. Особено Коцето, който не само се опитвал да подражава гласа й, но също така й жестовете й, докато пее.