Опа! Орлин Павлов бе хванат в крачка. Докато останалите съквартиранти се шегуваха край масата, поп звездата бе изловен да се задоволява в банята.

Пръв Фънки се изцепи по този повод, намеквайки, че певеца се оправя сам. Коментарите му бяха подкрепени от Мариана Попова, която доста цветисто, но и доста по-тихо изкоментира навиците на съквартиранта си.

След почти два месеца на изолация в Къщата, певецът, а и останалите съквартиранти определено започнаха да изпитват остра нужда от ласки. Някои се тъпчат, други се наливат, а трети се оправят сами.

Самият изпълнител доста се смути след подмятанията на Фънки, че „лъска делфина“. И видимо притеснен, но и доволен напусна банята, след като приключи.

Е, Павлов далеч, не е единственият загорял за ласки в Къщата. Преди броени дни Люси и Камелия бяха изловени да правят същото. Двете толкова се затъжиха една за друга, че само се оглеждат да няма някой около тях, за да се опипат. Разгорещените им ласки провокираха и останалите съквартиранти, които също вече едва се сдържат, пише kliuki.net.