Бременна ли е Гала?

Този въпрос си задават феновете й, след като стана традиция да се появява в ефир с все по-свободни дрехи, пише "Всеки ден".

На моменти коремчето на водещата личи толкова ясно, макар и под широките ѝ блузки и рокли, че едва ли някой би се усъмнил, че след броени месеци ще стане майка за втори път. Лицето й е подпухнало, вероятно от промяната на хормоните по време на бременността. Това се вижда особено ясно в предаването "Имаш поща", където косата ѝ е увита с шалове и няма как промяната да се скрие от прическата.

Колегата на Гала - Милен Цветков, също намекна в ефир, че водещата очаква дете. Той показа в "На кафе" своето бебе и я попита недвусмислено: "Хайде, Гала, ти кога ще раждаш?" На този въпрос красавицата отказа да отговори и смутено замълча.

Броени минути по-късно обаче в хода на разговора се изпусна и обясни надълго и нашироко как се дразни, когато й казват, че има пределна възраст, след която не бива да се забременява. По този начин директно свърза деликатното си състояние със своите 45 години, които много хора считат за неподходящи за нова бременност.

Въпреки рисковете, които едно раждане крие на нейната възраст, Гала е твърдо решена да направи тази крачка не само защото иска второ дете, но и защото се притеснява, че с друго не може да задържи любимия си Стефан. Той е с 11 години по-млад от нея. Ако се позабави още малко, вече няма да може да го дари с наследник и рано или късно ще го изгуби, убедени са нейни познати. Те смятат, че водещата най-вероятно е използвала оплождане ин витро, за да е сигурна, че ще роди бебе на приятеля си.

Носят се слухове, че след последния конфликт с журналистката Еми Мариянска Гала е изпаднала в паника, че може да ѝ направят магия и да изгуби нероденото си дете. Хукнала по врачки, гледачки и ходжи, които да я пазят от негативни влияния. Пръскала купища пари в опити да се предпази от лошата енергия, която твърдяла, че усеща в дописките й, пише още "Всеки ден".

Разучавала мантри и търсела амулети за обезсилване на черна магия. "Горката, съвсем е пощуряла", коментират със смях в телевизията.