В гнусен здравословно-образователен наръчник се превърнаха голяма част от епизодите на тазгодишния „Вип Брадър".

Сериите преливат от съвети от най-интимно естество, в които звездните съквартиранти надълго и нашироко си разказват едни от „най-миризливите" истории.

Шоуто вече тотално заприлича на гастроенторологичен кабинет, който блика от полезна информация за всички зрители със запек и проблеми със стомашно-чревния тракт. Неоспоримо ВИП-овете доказаха, че са човеци като всички останали, но все пак нужно ли е тематики като клизма да са обект на коментар в прайм тайма - най-гледаното телевизионно време, питат се възмутени зрители, пише ''Всеки ден''.

Здравословната тема за прочистване на дебелото черво поде Къци, който не спря да разказва на останалите как всяко лято се подлага на двуседмичен лечебен глад с прием само на диня. И макар да хапвал единствено и само от воднистия сладък плод, то бившият водещ на „Невада" ходел редовно, по два пъти на ден, по голяма нужда и буквално „стоварвал като самосвал", в което се състояло само пречистване.

„Така са устроени червата, че храната се задържа по завоите и гънките в организма и застоява, образувайки шлаки. Хапваш ли само плодче две седмици, всичко се изчиства от само себе си и съм нов човек", похвали се нисичкият Вапцаров.

Със стомашни оплаквания се включи и Орлин, който открай време мислел по какъв начин да се грижи за храносмилателната си система.

„Клизма!", еднозначно се изцепи Фънки, и темата засмърдя. Рокаджията започна да разказва очевидно големия си опит с прочистването на дебелото му черво. „Сега е лесно, но едно време не знаеш какъв отврат бе да ти правят клизма в болницата. Една начумерена, ядосана санитарка просто те надупва и ти вкарва 10 сантиметра маркуч в задника, пълнейки те с 4 литра вода, примесена с най-евтиния сапун. По-голямо унижение от това няма, човек", цветущо описана преживяванията си Фънкаря.

Разказа още и за нечовешката болка, която изпитал, докато му правели ректоскопия - обхождане с камера на дебелото му черво.

Орлин не спря да зяпа разказвача си с отворена уста, признавайки, че никога не си е правел клизма, тъй като нямало за какво. Дебелият промоутър обаче очевидно не повярва на думите на изпълнителя, тъй като Попов се оказа доста запознат с хигиената на интимните части. Припомняме, че само преди 2 седмици, под въздействието на алкохола, Фънки каза на останалите съквартиранти, че „Орлин е шлякано дупе".