Мъж почина на концерт на Джеси Джей през април тази година.

Гърлото му било прерязано за секунди от друг купонджия, съобщиха от съд в Англия, след поредното делото в понеделник (29 октомври).

Ашли Чарлз е обвинен, че е врязал счупена бутилка от бира в лицето и после във врата на Филип Шериф. Действието се развило в лондонския нощен клуб "Пулс”, малко след като хитовата изпълнителка приключила участието си.

Заседателите в лондонския централен криминален съд (Old Bailey) са информирани, че  Чарлз е станал "раздразнителен и плашещ” след като двамата мъже са имали сдърпване в пренаселения бар. След това грабнал бутилката на Шериф и го ударил с нея.

Прокурорът Дънкан Пени казва: "Свидетелите описват случката като безразсъдна и импулсивна. За съжаления всичко се е случило прекалено бързо. Вероятно е станало за не повече от секунда. Една секунда, за да отнемеш човешки живот.”

Jessie J онемяла, след като научила за смъртта на своя фен. Тя написала в Twitter: "Останах без думи. Мога само да кажа, че моите мисли, моята любов и уважение са със семейството и децата на мъжа, който посети участието ми в Блекбъри миналата седмица и загуби живота си тази сутрин. Толкова тъжно...”

26-годишният Чарлз отрича убийството. Случаят продължава в съда.