Златка Димитрова и тризначките се захапаха още след влизането на сестрите в къщата на ВИП Брадър. Четирите мили дами започнаха да се надуват една на друга и едва ли не го обърнаха на състезание, коя знае и помни другата по – малко.

Надежда започна да се дърви най – много на устата плеймейтка и заяви, че с нея не са се виждали от години. Това провокира секс бомбата да изгърми с обидното ''Амнезия, толко ти е мозъка на тебе, с глава празна като шамандура''.

Надежда обаче се почувства засегната и видимо уплашена заяви на своите сестрици, че нямало смисъл да пада до нивото на ядосаната противничка. Този дълбоко смислен разговор бе предшестван от още по – интересни разсъждения на тризначките, които по подобие на гангста боса Мишо Шамара заявиха, че на моменти ставали по – известни и от министър – председателя Бойко Борисов, въпреки че до влизането им при виповете надали имаше някой в България, който да се сеща за тях.

На следващия ден обаче трите разкошни красавици така или иначе опряха до услугите на Златка, след като повече от един час се въртяха безцелно из кухнята, чакайки някой да се съжали и да им пусне по едно кафе от машината. Русокоските станаха за посмешище, защото се оказа, че познанията им не стигат дори да пуснат вода от автомата. Понеже единствена Димитрова от присъстващите се нае да им услужи, те решиха да заровят томахавката на войната и дори да й се подмажат малко, пише skandalno.net.

Димитрова след това също обърна резбата и в изповедалнята заяви, че съвсем не ги смята за тъпи кокошки като останалите, а напротив – трите били ''много готини''. Единствено Надежда я подразнила с опита си да се надува, а и имала лоши спомени от нейното поведение на някакво светско събитие.

Докато плеймейтката и поп – фолк певицата Мария си пиели пиенето на закътана маса, Надя се довлякла при тях и помолила Отварачката да изпрати много поздрави на Мирослав. Златка вече знаела, че въпросния Миро е пердашил на няколко пъти едната тризначка и много се ядосала, защото помислила, че онази й се прави на интересна, за да я дразни.