Един от най-актуалните рапъри в момента - Бобо, който успя да измести дори напористия Криско, в компанията на позасилилата се напоследък Лора Караджова ще имат честта да подгряват концерта на Дженифър Лопес в София.

Голямата изненада на концерта на Джей Ло в нашата столица на 18 ноември вече е ясна. Освен че Лора Караджова и Бобо ще изпълнят някои от най-харесваните си песни, на същата сцена ще се качи и една световноизвестна звезда.

Според официалната информация става въпрос за певец, който наскоро снимал клип у нас заедно с Бобо. А това е именно рапърът Redman, който преди време издаде, че обмисля парче с наш изпълнител, а после за пореден път дойде в България, за да го реализира. Двамата музиканти ще представят именно общата си песен, но вероятно ще вдигнат адреналина и с познати мелодии.

Предстоящият спектакъл е част от турнето на Дженифър Лопес Dance Again. До този момент бившата половинка на Марк Антъни, за която се заговори, че е бременна, посети 13 държави и направи 14 концерта в Европа. Интересът към шоуто й тук и в другите Балкански страни е огромен, пише blife.bg.