След непрекъснатите излагации на Златка във ВИП Брадър, любовникът й Мирослав е доста ядосан. Той смятал, че тя го обича и че ще запази тайната им, а плеймейтката устиска само две седмици, след което на всеослушание се раздрънка.

Преди да влезе в Къщата тя даде ексклузивно интервю на Мартин Карбовски само по бельо в леглото и още там си призна, че има връзка с женен мъж, че той й давал по 2000 лева на месец помагал й за наема, купувал й подаръци, а за рождения й ден й подарил джип БМВ. Сега Мирослав горчиво съжалявал, че се е захванал с нея или защо я е пуснал в Брадъра.

Първо тя изрони един литър сълзи да разказва на дамите в Къщата как той е женен, как й обещавал да се разведе, как мечтаела да си има детенце и куп подробности от интимния си живот. ''Какво ме интересува, че е женен. Като се запознахме, не знаех. А после разбрах, но то си е негова работа. Все ми обещава, че ще се разведе и аз се надявам това да стане'', изрече тя, като каза, че другата жена не я интересува.

След това любовникът й заедно с цяла България научи, че тя всъщност още обича Багата. Тук Златка проля пет литра сълзи да си го върне, направи и невъзможното да запали старите чувства, объркваше се пред слушателите си обича ли го, не го ли обича, иска ли го, не го ли иска, само приятелство ли иска и ако да, защо се натисна още два дни да му капе капки в очите и да се притиска към него.

Миро казал пред свои приятели, че ще си вземе обратно колата и ще бие шута на дамата, която го изложи пред цяла България. Да си вземе джипа няма да може, защото Злати предвидливо поискала да бъде записан на нейно име. Най-много да й го откраднат пак и да не може да си го намери. Засегнатият любовник обаче също получи удар между веждите, когато едната тризначка си призна, че е прекарала бурна сексуална връзка с него.

Още при влизането си в предаването Патрашкова нарече България – страна на Златките. Като уточни, че има една голяма група момичета, зовящи се плейметки, моделки, миски, всичките са хубави, нито една не работи, но всичките живеят охолно. И запита – какво работи например Злати? Отговорът на въпроса й вече сам изплува и не е нужно да си Шерлок Холмз, за да го откриеш, пише skandalno.net.