Британската телевизионна водеща Холи Уилоуби беше определена от британците за идеалната жена за първа среща.

Русокосата красавица с впечатляващ бюст успя да победи актрисата Анджелина Джоли, която е оглавявала множество класации за най-сексапилната жена в света, предаде БГНЕС.

На трето място остана певицата и актриса Тулиса Контоставлос, която тази година беше обявена за най-сексапилната жена в света в класация на сп. "FHM".

Пипа Мидълтън заема четвърто място, следвана от тв водещата Керъл Вордърман.

"Холи Уилоуби притежава точния баланс между съседското момиче и секс бомбата, на който мъжете не могат да устоят. Тя е интелигентно момиче и изглежда има голямо чувство за хумор, а това е наистина важен фактор за привличането. Но също така изглежда, че може да бъде палава. И, разбира се, тя е красива, с изкусително тяло", заяви говорителка на сайта for2.co, който осъществил изследването.

В топ десет на класацията попадат още актрисата Кейти Холмс, която отскоро е сама, тв водещата Керълайн Флак, холивудската легенда Мерилин Монро, тв водещата Сузана Рийд и колежката й Лорейн Кели.

Изследването установило още, че 17% от мъжете биха излезли на среща с жена войник, а 19% били категорични, че не искат връзка с танцьорка на пилон.