за пореден път побърка феновете си с голите си задни части.

Фаталната жена показа, че освен много добра певица е и с много добра физика. Зрителите заляха мрежата с изказвания от рода: “Браво, бе, Марианка, много готин з*дник извади”, “Брей, какво гадже била Мариана”, ” Евала на Марианка”.

Вече Марианка тотално затвърди мнението, че си по пада по прашките не само за бански, но и за бельо. Това стана ясно от невинното видео, което от ВИП Брадър пуснаха в нета. Действието се развива в банята, Марианка и Никол коментират взаимоотношенията в Къщата, пишат от kliuki.net.

Поп певицата дава ценни напътствия на красивата синоптичка и коментират факта, че всеки е сам и никой на никого не бива да има доверие. Дотук добре, или поне до момента, в който не лъсва с*кси д*пето на Марианка. Оттам нататък зрителите, особено от мъжки пол, някак си оставят на заден план иначе интересния разговор между брюнетките. Цялото им внимание е изцяло насочено към откриващата се гледка - дупето на Мариана.

Естествено, това няма как да остане незабелязано. Интересното обаче е, че подобен разговор между двете се води доста често, но там с облечени… И това, разбира се, не остана незабелязано от зрителите, които веднага заподозряха ВИП Брадър в некоректно отношение спрямо съквартирантите.