Примата на българската естрада напоследък има странно хоби - да размества мебели из къщата си посред нощ.

Всеобщото мнение за легендарната Лили Иванова е, че е доста претенциозна и определено труден характер, но въпреки това има огромен брой почитатели от всички възрасти. Самата тя признава, че не се смята за най-великата, а просто за певица, която си гледа работата.

Напоследък обаче е като обсебена от манията си да размества мебели и картини. Случвало й се дори да става през нощта, защото имала идея как точно трябва да се подреди всичко.

"Размествам, защото обичам разнообразието", признава тя в телевизионно интервю.

Една от най-често сменящите местоположението си нейни вещи е картина, подарена й преди 30-35 години. На нея е изобразена мъжка глава, която много напомня на певицата за Исус Христос. Изглежда обаче все не може да й намери идеалното място и затова често я мести.

Над входната врата на Лили Иванова пък има мисъл на великия Микеланджело: Който си играе на гений, неминуемо се превръща в такъв. Само че не бързайте да правите прибързани заключения относно егоцентризма й, защото мъдростта била написана от нейн фен. Почитателят дори я нарисувал, като идвал тайно нощем.

За миналото си спомня с противоречиви чувства, признавайки, че всеки старт е труден.

"В началото живеех на хотел - най-често отсядах в хотел "Родопи" до банята. Изкарвах по цяла нощ на едно столче, когато нямаше места в хотела. Първият ми хонорар е 8 лева. От човек, който не е получавал всичко на тепсия, може да се очаква нещо", категорична е Лили Иванова.