Поп певицата и тв водещият си дадоха временна почивка един от друг, за да изпитат чувствата си, макар че до неотдавна планираха да се женят.

Лора Караджова и Део не са се разделили окончателно, просто са се отдали на новите си проекти. Искали да посветят цялото си време, внимание и концентрация върху работата си на този етап. Все пак двамата често се виждали, но и не рядко били засичани поотделно.

Двамата са заедно от 8 години и е съвсем очаквано връзката им вече да премине на някакъв друг етап. Преди няколко месеца Лора дори се похвали, че мислели вече за бебе. С тази раздяла щели да изпитат чувствата си и отношенията си, пише "Телеграф".

В началото се събраха покрай общ музикален проект, но вечно младият Део се влюбил в гласовитата блондинка. Започнал да я търси настоятелно и накрая тя паднала в "мрежата" на любовта, цитира blife.bg.

Нещата се случили от самосебе си, твърдят и двамата. Дълго време обаче криха страстта помежду си в тайна, но в един момент се престрашиха и си признаха публично с риск да станат обект на коментари.