Водещ на предаването „На кафе“ днес бе неочаквано Мартин Карбовски.

Той заяви пред смаяните зрители, че Гала се е самоубила, като размаха вестник, в който заглавието беше „Гала се самоуби“.

Сред поканените гости беше и възкръсналата Гала, която обясни, че е станала жертва на войната между Нова телевизия и жълтата преса, пише skandalno.net

След нейно предаване със Сашка Васева право на отговор поиска главната редакторка на „Шоу“ Еми Марианска.

Тя я назида в ефир, обясни й, че не знае как се води предаване, обвини Дупнишката Мадона, че иска да я съди и това е излязло в ефира на Гала и каза, че човек, трябва да си проверява информацията, преди да каже нещо.

Гала й извади видеоматериали, в които самата тя е обвинявана от вестника в какво ли не, без никой да я е питал. И попита наистина ли така се прави журналистика. Разярената Марианска излетя от студиото и обяви война на Гала и предаването й.

Всеки ден започнаха да излизат негативни информации по адрес на водещата, непрекъснато някакви хора коментират предаването й, а днес беше върхът.

Вестникът излезе със заглавие „Гала се самоуби“.

Карбовски призова както на пътя има регулировчици, да ги има и в медиите, защото напоследък там нещата са загрубели и стават вече безпардонни.